Voľby do SR ŽSR

Vážené kolegyne, kolegovia, zamestnanci ŽSR, priatelia.
S úžasom a poľutovaním vnímam osočovanie a špinavú kampaň – voľby do SR ŽSR.
Mnohí oprávnené konštatujeme, že je to HYENIZMUS.
Osobne si myslím, že hyenám krivdíme – tohto sú schopní len niektorí ľudia, žiadne zvieratá!
Dovolím sa pár slovami vyjadriť k kandidátom- mojím protikandidátom.
Číslo 2. :
Osoba z externého prostredia ( aj keď pred dávnymi rokmi skúsil „železničiarsky chlebík“, a možno bol ťažký a o dvoch kôrkach, tak skúšal ísť za lepším). Úplné legitímne. A ohlasuje návrat ako jeden z najväčších bojovníkov proti korupcii. Úplné legálne a aj chvályhodné. No osobne viem a som presvedčený, že SR ŽSR nie je apriori inštitúcia bojujúca iba proti korupcii. Jej kompetencie sú jasne dané zákonom.
Pred pár rokmi sme mali už na ŽSR “ externistov“ zástupcov zamestnancov.
Výsledok ako to dopadlo – ani 500 euro, ani Rakúsko, ani live prenosy z rokovaní na Klemensovej. Ich pár mesačné pôsobenie na ŽSR pôsobilo škody na roky.?
Číslo 3. :
Z jeho päťročného pôsobenia – člena Správnej rady ŽSR máme – ja osobne minimum informácií a väčšina zamestnancov pri osobných stretnutiach konštatovalo, že ani nemajú vedomosť “ čo je SR ŽSR a kto ich tam zastupuje) .
Veľmi málo informácií sme mali aj my, kolektívni vyjednávači OC, ktoré by sme mohli použiť napr. pri KV .
Posledný príklad je 3.kolo KV, kde sme zamestnávateľovi dokázali, že za rok 2021 ušetril na zamestnancoch mzdové prostriedky v sume skoro 7 miliónov. A bolo to bez patričnej pomoci člena Správnej rady ŽSR, zástupcu zamestnancov.

  • očakávali sme odpočet jeho päťročného pôsobenia.
  • v rámci agresívnej kampani proti jeho osobe, som osobne očakával, že vysvetlí tieto obvinenia ani nie svojím členom, ale skôr zamestnancom ŽSR, lebo v SR ŽSR pôsobí ako zástupca všetkých zamestnancov.
    ???
    Pozývam Vám všetkých k voľbám, využite svoje právo dané zákonom.
    ??️??️??️
    Ponúkam Vám desať bodov, ktoré budem presadzovať v SR ŽSR a samozrejme dám v reálnom čase aj priebežný odpočet, ak dostanem Vašu dôveru.
    František Demko
    Kandidát číslo 1️⃣

Comments are closed.