Bývalý šéf ZSSK Slovensko spochybňuje prepojenie železníc

Bývalý šéf ZSSK Slovensko spochybňuje prepojenie železníc

Ondrej Matej, ktorý viedol pri druhej vláde Mikuláša Dzurindu Železničnú spoločnosť Slovensko, považuje za jeden z dôvodov vytvorenia štátneho železničného holdingu zneprehľadnenie finančných tokov kvôli vlaňajším pôžičkám dvom železničným spoločnostiam
Viac sa dočítate v originálnom článku na http://openiazoch.zoznam.sk/info/zpravy/zprava.asp?NewsID=88734

4 reakcie

  • dovolím si jednu opravu …vláda schválila legislatívný proces až 10.2.2010 a nie ako som uviedol predtým.

     
  • zdravím pan kolega,čo sa týka tohto článku bol by som kľudný ,pan MATEJ určite nemyslel OAVD ,on pri svojej odbornosti asi ani nevie že existuje OC OAVD. Ale pokiaľ si robíš monitoring tlače našeho „veľkeho brata “ Tak v čisle 2 z 27.1.2010 je už priama ponuka citujem …aktívne sa zúčastnovať na práci pracovnej skupiny pripravujúcej konečne znenie Zákona o založení spoločnosti Slovenské železnice,a.s….koniec citátu. Pritom vládny kabinet iba 25.1.2010 na svojom zasadaní rozhodol o posunutí tejto témy do legislatívneho procesu pod garanciou ministra dopravy. Ale pán Matej si to asi dal v suvislosti s vyhlásením o podpore 0% nárastu mzdy pri KV istou OC a jej predákom.A k tomu iba dodám že máme s pánom M.totožne postrehy.

     
  • Vedenie OAVD sa kategoricky dištancuje od týchto konštrukcií pána Mateja. Nik z vedenia OAVD nemal a nemá pripravované žiadne teplé miestečko v navrhovanom holdingu. Pán Matej by mal menovať konkrétne odborové organizácie a ich funkcionárov a nie takto vágne obviňovať všetkých. Napriek tomu považujeme tento článok za natoľko závažný, že odkaz naň sme sa rozhodli dať na našu stránku a podnietiť tak diskusiu.

     
  • Viac sa dočítate v originálnom článku na http://openiazoch.zoznam.sk/info/zpravy/zprava.asp?NewsID=88734