sulo-mánia

Je tu nejaká téma ku ktorej by sa pán „sulo“ nevyjadril ? Samozrejne pozitívne v prospech niečoho,niekoho? Alebo sú to len nenaplnené ambície pána „sula“ z regiónu bližšie ku krajine vychádzajúceho slnka ?

 

5 reakcií

  • Kritika je skutočne dobrá lebo dokáže naštartovať dosť veľa vecí a pohnúť ľudí k činnom. Len Sulo, musí byť skutočne aj opodstatnená. Prezident je vo funkcií ešte dosť krátku dobu takže nechajme mu aj trošku času. Veď patent na rozum zatiaľ nemá nik. Verím mu, že OAVD povedie tým správnym smerom. V porovnaní s inou odborovou organizáciou my máme len jedného uvoľneného funkcionára takže tá hlavná agenda ostáva na prezidentovi. Skutočne nie je mu čo závidieť.

     
  • hm , kerkovi – sulo v podstate svojimi výrokmi dehonestoval snahu členov OAVD – terajších ako to bolo v minulosti ja neviem. To sa tiež nepáči tým ktorých sa to týka.
    Milujem diskusie , rozpravy na témy o ktoré mám záujem .Ale to iba aby som svoje postoje vedel nasmerovať správne .Ak niekto má argument a je založený na fakte a ja mám mylný názor – moja korekcia je okamžitá.
    Ale je často vidieť ako ľudia v diskusiách argumentujú intenzívne a zaujato – no fakty nie sú na ich strane . No som si istý , že nie všetky veci patria na web . Nechcem to ďalej rozťahovať,.Fakt je že nikto nikomu presvedčenie nezoberie ani nenanúti. Ale sme ochotní zmeniť názor ak niekto argumentuje faktami ?

     
  • Dakujem za vytvorenie temy sulo-mania. Aspon to charakterizuje skutocnost nas Slovakov ktori si nedovidia na spicku svojho nosa. Ze ma zaujimaju informacie o cinnosti OAVD je asi dost dolezite. Ze ocakavam informacie prave z tejto stranky, tak by to mala byt samozrejmost. Ale ze o Kolektivnom vyjednavani sa dozviem skor zo zdrojov inej odborovej organizacie uz 26.01. v praci je polutovaniahodne. Ze doteraz neviem ci nas prezident vobec zije je tiez na zamyslenie.(ved berie aj plat od OAVD). A ze zatial zbieram informacie len z fora tejto stranky a nie od ludi ktori v OAVD pracuju je zarmucujuce. Namargo KZ: rad by som pocul konecne stanovisko predstavilelov OAVD kde sme spravili my CLENOVIA chybu ze nemame ziadny smerny narast. Ako sa chcete pani pripravit na dalsiu KZ? Alebo sa zobudite zas az niekedy koncom roka? Ja sa budem snazit sledovat ake aktivity v priebehu roka bude OAVD vyvyjat aby sme zas na koci roku nemuseli pocuvat to nostalgicke: nedame, ved bola kriza.

     
  • počas písania mojho príspevku práve pribudla informacia od admina ,takže beriem kritiku na moju hlavu , admin dík .

     
  • rozmyšlal som dlhšie či reagovat na vyzvu leo ,nakoniec som sa rozhodol že áno . fakt je že sulo sa vyjadruje kriticky ,fakt je že sulo v podstate utoči občas na prezidenta oavd ,fakt je že sulo sa vyjadruje ku každej téme ,a fakt je že ak je sulo členom oavd má nato podla mojho názoru plné právo !!!!! nepoznám osobne sula ,neviem ako je to s akože ,,nenaplnenymi ambiciami “ podla teba leo ,a je mi to v podstate jedno .sulo ma plne právo reagovat ,kritizovat , nemá právo nadávat ,nemá pravo osočovat ,ale na stránke oavd ktorej som ja dobrovolne členom ma právo vyjadrit svoje názory aj ked s nimi ja osobne nesuhlasím . Ty leo máš take isté právo vyjadrit svoj názor a aj si ho vyjadril tým že si založil forum sulo mania .A mojim právom zase je mysliet si že tento krok je práve tvojim osobnym utokom voči sulovi .toť vše čo som mal na srdci . presne takto chapem definiciu žabo myšich vojen!!!! pojem regionu bližsie ku krajine vychadzajuceho slnka nemienim komentovat ,je to dost nefér až ubohé . fajn a teraz trochu o tom o čom by asi mal byt tento web , kolektivne vyjednavanie je podla mojich informácii ukončene . DOZVEDEL SOM SA TO OD PREDSTAVITELA OZŽ !!!je pravda viem to od včera takže chápem že ešte nebol dostatok času informovat cez napriklad tento web aby som to vedel od svojich predstavitelov oavd . mam zatial iba kusé informacie narast 0 % . (nejake tie finty ze gr žsr može na konci roka podla vysledku a tak nam niečo pridat ..bla bla ..!! Čo je doležite mal by sa na staniciach na ktorych bolo doteraz 36 hodinovy tyzden ZACHOVAT ,nove by asi nemali pribudnut ,neviem presne . AKO TO JE ? JE TO PRAVDA ? pan prezident,vyjednavač niekto kto ma uplnu informaciu ODPOVIE MI NIEKTO ? alebo mam počkat a prečitat si to z infa od ozž ?a potom sa snažit presvedčit na stanici kolegov vypravcov že stante sa členmi oavd iba mi budeme za seba bojovat za dopravu ,za dopravnu cestu akurat vam neviem povedat že či vam ostanu terajšie podmienky lebo si musime počkat či sa to dozvieme od ozž. dobre bolo to trochu ironicke to uznavam ale poprosim o informaciu .ak je to pravda tak naozaj a teraz fakt bez ironie DAKUJEM našmu vyjednavačovi ,myslim si že to nemal lahke ak sa podarilo zachovat aspon status quo !!!