100 dni prezidenta

Od 23.Septembra 2009 ubehlo uz asi viac ako 100 dni od zvolenia noveho prezidenta OAVD.Admin citujem ta:Mal si mu nechať aspoň tých klasických 100 dní ako sa to zvykne nechať politikom.Je zaujimave ze NAS prezident vobec nereaguje na podnety z tohto fora, neinformuje SVOJU clensku zakladnu o jeho aktivitach a cinnosti pre OAVD.Uz som spominal, ze my si svoje hodiny musime odracovat pre zamestnavatela takze pravdepodobne by mal uvolneny a plateny NAS prezident odpracovat svoje hodiny pre OAVD.Lenze on sa musi aj zodpovedat SVOJEJ clenskej zakladni ako si tie svoje hodiny odmakal.Ved berie za to plat od zeleznice a od OAVD!!! Ale doteraz sa nic nedeje, nereaguje, neinformuje,nezaujima sa o ohlasy JEHO clenskej zakladne. Natiska sa mi otazka: Zvolil Snem OAVD toho spravneho? Je potom ozaj take dolezite mat www stranku ked tam diskutuje len urcita skupina ludi a prezident OAVD sa o NAS nezaujima?

 

4 reakcie

  • SUPER namiesto toho aby sme sa tu vsetci dozvedeli nieco o Kolektivnom vyjednavani prostrednictvom aspon akeho-takeho infa od predstavitelov OAVD (je tu len prekopirovany oficialny protokol) tak sa dozvedame od prezidenta OAVD len kritiku na sula. Dakujem a chapam konecne ako funguje predstavenstvo OAVD. Na mna sa kludne prezident nas vykasli a informuj si svojich clenov preco KZ dopadla tak ako dopadla,ci si naozaj pan prezident vsetko spravil aby sme my radovi clenovia boli s nulou spokojny.
    P.S: Nemyslis si pan prezident ze naozaj to INFO tu chyba? Alebo je jednoduchsie si najst obetneho baranka a na nom si vyliat zlost? Myslis si, ze ostatnych clenov nezaujima zaco beries peniaze ked oni musia za svojich par ecok makat? Ze oni – tvoji clenovia ocakavaju informacie od predstavitela OAVD a nemaju ich kde vziat? Oni – tvoji vypravcovia maju v praci velmi velku zodpovednost a za co? Za nulu? Ty ju mas tiez ale ty sa nikomu nezodpovedas! Je to ozaj spravne? Vies, kazdy si vravi naco tam mam pisat, o com mam diskutovat ved aj tak sa nic nedozviem. Jedine co napisu ludia v diskusnom fore. Od predstavitela OAVD nic! Tak sa este raz pytam – potrebujeme http://www.stranku? A dik pan prezident cakal som na tvoju reakciu uz dost a dost dlho. Nezaprel si sa. SI SUPER.

     
  • Vidím , že som sa za 100 dní nestal ideálnym prezidentom, zato niekto sa stal za ten istý čas absolútnym expertom na kontrolu a fungovanie OAVD. Škoda len, že iba v kritizovaní a špekuláciách, čo má a čo nemá kto robiť ako sa má správať, aby to vyhovovalo aj SULOVI.
    Nič iné ako bezhraničnú kritiku som si od teba neprečítal. Na všetky tvoje otázky na tejto
    stránke zazneli adekvátne odpovede . Teba však nezaujíma názor iných, iba prezidenta, pretože
    si sa tak rozhodol .SULOVI totiž nestačí povedať problém svojmu vedúcemu uzla, SULOVI
    ho musí vyriešiť osobne prezident . Dokážeš aj niečo iné ako kritizovať? Pretože ja nemám
    ten dojem. Mal si iba malú výzvu na zapojenie sa a prispenie k práci OAVD a Tvoja reakcia
    bola nanajvýš zaujímavá . Odpovedal si : Či máš niečo robiť za nás. Nemusíš robiť nič tak ako
    doteraz, aby Ti to neublížilo a nemal som na svedomí tvoju zdravotnú alebo psychickú ujmu.
    Kľudne na mňa štekaj aj ďalej, veď na to máš, ale nečakaj odo mňa reakcie na svoje nálady
    a úlety. Som ochotný riešiť akýkoľvek problém ak ho nedokáže riešiť Regionálna rada, čo sa
    občas deje aj teraz, ale na riešenie problémov bola vždy postupnosť. Som si plne vedomý, že
    nebudem nikdy vyhovovať všetkým členom našej odborovej organizácie. Napriek tomu budem
    spokojný ak bude väčšina našich členov spokojná s prácou a výsledkami našej spoločnej práce.
    Pretože toto je spoločná práca ľudí, ktorí chcú viac a sú ochotní preto niečo aj urobiť a obetovať.
    Aj ja som iba členom tímu, ktorý niečo robí a ktorý sa snaží zmeniť súčasný nepriaznivý stav.
    A hodnotenie ? Bude určite. Ale nie iba Tvoje a hneď teraz . Iba čas ukáže, či sa snem správne
    rozhodol a urobil dobrú voľbu.

     
  • Mas pravdu! Prezident je fajn a ukazuje sa ako spravny. Ved reaguje na nase prispevky a vieme kde si plni povinnosti pre OAVD. Tak ozaj: Boh nam pomahaj.

     
  • prezident je fajn .ukazuje sa ako správny. Každý kto si myslí , že je schopný a vie ako určité veci posunuť vpred , každé plece o ktoré je možné sa oprieť je prepotrebné. Nech sa ohlási u mna na :slavokral@gmail.com a obsadíme funkcie asistenta prezidenta.Bol by hriech každého kto chce a veciam rozumie aby sme ho nezapojili.Toto nikto z odborárov nechce mať na svedomí. A preto verím že tento web naplní to na čo bol naplánovaný.Aj porady budú preludnené.A toto je vízia k jednotnej dopravnej ceste.Dopravná cesta si pošle prezidenta podpísať svoju KZ.Tak nám Boh pomáhaj!